Mange muligheter og kombinasjoner for hvordan dere kan overnatte under Hove Tri

 

På Hove kan du leie et hus for en stor eller liten gruppe.  Vi har flere hus med varierende sengeantall.   Det kan kombineres med hus, telt og campingvogner for store grupper som ønsker det. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Tilleggsbestilling
Pakke med sengetrekk og håndklær, måltider i Hovestua.

 

Blåkokke:
6 firesengsrom, 24 senger med dyner og puter, 3 bad med til sammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin, stor stue med salonger og spiseplass.  TV.

 

Smørbukk:
9 firesengsrom, 36 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc. 1 kjøkken med komfyr, kjøleskap og kaffetrakter.

 

Nøtteskrike:
6 firesengsrom, 24 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin, stor stue med salonger og spiseplass.  TV.

 

Gråmåke:
7 firesengsrom og 1 tosengsrom, 30 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin. 1 stue med salonger og spiseplass.

 

Hettemåke, Fiskemåke, Rugde, Linerle og Makrellterne:
Hvert hus inneholder 7 firesengsrom, 28 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin.(Makrellterne har kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter.) Stue med salonger.

 

Hus / navnKapasitet per husPris 1. døgn2. døgn og videreStatus
Smørbukk9 soverom
à 4 senger
7 8886 588Kontakt for spørsmål om det er ledig
Gråmåke7 soverom
à 4 senger
1 soverom
à 2 senger
6 7905 490
Kontakt for spørsmål om det er ledig
Hettemåke, Fiskemåke, Makrellterne, Rugde, Linerle7 soverom
à 4 senger
6 4245 124Kontakt for spørsmål om det er ledig
Blåklokke
Nøtteskrike
7 soverom
à 4 senger
5 6924 392Kontakt for spørsmål om det er ledig
Kan bestilles:
Pakker med sengetrekk og 2 håndklær
130 per pakke

 

Category
Hove Tri