Hove leirsenter. Tromøy, Arendal, Sørlandet

Hove i sosiale medier

På denne siden kan du se bilder fra Instagram #hoveleirsenter og #hoveleirskole. Du kan også se postingene våre på Facebook og anmeldelser vi har fått i TripAdvisor. Vær gjerne med å dele du også – på Instagram, Facebook eller TripAdvisor.

INSTAGRAM

#hoveleirsenter
#hovecamping
#hoveleirskole

TRIPADVISOR

Del din opplevelse av Hove leirsenter her

Se andres anmeldelser av Hove leirsenter og Hove camping her

GRATIS WIFI

Vi har trådløst nett i flere områder på Hove. Spør i informasjon om det er internett tilgang i det huset dere skal leie eller bor i. Kode for tilkobling fås i informasjonen.

SPISESTEDER

Hovestua som driftes av Arendal Catering har tilbud til våre gjester hele året. Campingstua kafè ytterst på Hoveodden har åpent hele sommeren.

BADEPLASSER

Langs Hovekilen er det mange fine badeplasser. Det er også badeplasser langs rullesteinstrendene på havsiden.

BÅTPLASSER

Hove camping har noen båtplasser for utleie til gjester med helårsavtale, samt noen drop inn plasser for dagsturister. Hove leirsted har også noen båtplasser som kan disponeres etter avtale.

HJERTESTARTER

Vi har hjertestarter plassert i resepsjonen på Hove camping i sommersesongen. Når campingen stenger er hjertestarteren i resepsjon i Hove leirsted.

TILGJENGELIGHET

De fleste hus er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Utområder er lett fremkommelige. Hoveskogen har et nett av stier som er lett fremkommelige med rullestol og barnevogn.

Kontakt oss for spørsmål, tilbud eller booking

HOVE LEIRSTED

+47 37 08 52 21

SEND OSS EN MELDING

post@hoveleirsenter.no

HOVE CAMPING

+47 37 08 54 79

ONLINE BOOKING

leirsted og camping