Gjennom Hovefestivalen fikk vi bekreftet hvor godt Hove er egnet for større festivaler, treff og stevner

Med et område spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter, har Hove leirsenter utviklet seg til mulighetenes område. Holder du på å planlegge større festivaler, treff og stevner oppfordrer vi deg til å undersøk våre muligheter. Vi bistår gjerne i planleggingen.

Klikk her for å se kart over Hove leirsted

TREFF OG STEVNER

Hove er et flott stevneområde med muligheter for felles sosiale møtesteder

 

Arendal og Omegn hundeklubb har årlige Agilitystevner på Hove. Stevnene regnes som de beste i Norge – og er anerkjente også utover Norges grenser. Arendals Seilforening arrangerer NM, EM og VM hos oss. Deltagere bor på Hove, og har seilearenaen rett «utenfor døra». Norges største trekkspilltreff – Skjærgårdstreffen – arrangeres også på Hove hvert år. Da fylles leirstedet med musikk, glade mennesker, campingvogner og bobiler. Evangeliet For Alle har sitt store sommerstevnet på Hove. Tilreisende bor i bobiler, campingvogner og hus, mens dagsbesøkende fyller opp parkeringsplassen. Teltet hvor møtene holdes har plass for 2500 tusen mennesker.

 

Hovestua, som drives av Arendal Catering, tar imot gjester til alle måltider hvis det er ønske om det.

 

På Hove har vi rullesteinsstrender ut mot Skagerak og sandstrender inn mot Hovekilen. Idrettsanlegg for aktiv fritid.  Det er kun 12 minutter med bil til Arendal sentrum. Bussforbindelser mellom togstasjon og Hove. Det er også lettvint å benytte ferje fra Hove til Arendal sentrum.

FESTIVALER

Hove har stor kapasitet for festivaler. Det var vi som var festivalplass for Hovefestivalen

 

Men det er også muligheter på området for å gjøre mindre festivaler til en flott happening.

Hove har stor kapasitet på overnatting.  24 bygg med til sammen 461 senger og teltområder med plass til flere tusen. Vi hører gjerne om deres planer og vil være med å tilrettelegge for et vellykket arrangement.

I oversikten nedenfor finner du priser på overnatting i hus, leie av hytte, plass for telt, campingvogner og bobiler. Hove leirsenter tilbyr også bespisning og utleie av sengetøy. Utvask av hus og hytter er inkludert i leieprisen.

Tromøy, Arendal og Sørlandet er spennende destinasjoner som har mye å by på. Spør oss gjerne om ideer og informasjon til aktiviteter og utflukter i disse områdene. Hove leirsenter har også en rekke aktivitetsområder:

Se hva andre leirarrangører sier om oss

Kontakt oss for spørsmål, tilbud eller booking

HOVE LEIRSENTER

+47 37 08 52 21

SEND OSS EN MELDING

post@hoveleirsenter.no

HOVE LEIRSKOLE

+47 92 09 76 68

ONLINE BOOKING

leirsenter

GRATIS WIFI

Vi har trådløst nett i flere områder på Hove. Spør i informasjon om det er internett tilgang i det huset dere skal leie eller bor i. Kode for tilkobling fås i informasjonen.

SPISESTEDER

Hovestua som driftes av Arendal Catering har tilbud til våre gjester hele året.

BADEPLASSER

Langs Hovekilen er det mange fine badeplasser. Det er også badeplasser langs rullesteinstrendene på havsiden.

BÅTPLASSER

Hove leirsted har noen båtplasser som kan disponeres etter avtale.

HJERTESTARTER

Vi har hjertestarter plassert i resepsjonen i Hove leirsenter.

TILGJENGELIGHET

De fleste hus er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Utområder er lett fremkommelige. Hoveskogen har et nett av stier som er lett fremkommelige med rullestol og barnevogn.