Mange muligheter og kombinasjoner for hvordan dere kan overnatte under Arendalsuka

 

På Hove kan du leie et hus for en stor eller liten gruppe.  Vi har flere hus med varierende sengeantall og kan også tilby enkle rom hvis du reiser uten tilhørighet til en organisasjon eller arbeidsplass.  Det kan kombineres med hus, telt og campingvogner for store grupper som ønsker det. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Tilleggsbestilling
Pakke med sengetrekk og håndklær, frokostbufè i Hovestua, kjøleskapsmat og middag som settes inn på kjøkkenet i huset der dere bor.  Busstransport fra Hove til Arendal på morgenen.

 

Blåkokke:
6 firesengsrom, 24 senger med dyner og puter, 3 bad med til sammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin, stor stue med salonger og spiseplass.  TV.

 

Smørbukk:
9 firesengsrom, 36 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc. 1 kjøkken med komfyr, kjøleskap og kaffetrakter.

 

Nøtteskrike:
6 firesengsrom, 24 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin, stor stue med salonger og spiseplass.  TV.

 

Gråmåke:
7 firesengsrom og 1 tosengsrom, 30 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin. 1 stue med salonger og spiseplass.

 

Hettemåke, Fiskemåke, Rugde, Linerle og Makrellterne:
Hvert hus inneholder 7 firesengsrom, 28 senger med dyner og puter, 3 bad med tilsammen 5 dusj og 5 wc, kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, servise og oppvaskmaskin.(Makrellterne har kjøkken med komfyr, kjøleskap, kaffetrakter.) Stue med salonger.

 

Hus Kapasitet per husPris 1. døgn2. døgn og videreStatus
Smørbukk9 soverom
à 4 senger
8 9487 488Kontakt oss
Gråmåke7 soverom
à 4 senger
1 soverom
à 2 senger
7 7006 240
Kontakt oss
Hettemåke, Fiskemåke, Makrellterne, Rugde, Linerle7 soverom
à 4 senger
7 2845 824
Kontakt oss
Blåklokke
Nøtteskrike
6 soverom
à 4 senger
6 4524 992Kontakt oss
Kan bestilles:
Pakker med sengetrekk og 1 håndklær
155 per pakke

 

Category
Arendalsuka