Hoveodden, Hove leirsenter, Tromoy, Arendal, Sorlandet

Hove camping

Hove leirsted

Hovekilen

Rullesteinsstrendene

Velkommen til Hove under Arendalsuka

Vi kan tilby rimelig overnatting i naturskjønne omgivelser på Tromøy – like utenfor Arendal. Klikk deg gjerne inn på overnattingsmulighetene som er vist nedenfor, men ring oss for booking.

Vi har fortsatt ledige hus med 6 og 7 firesengsrom, 3 felles bad i gangen, stue, kjøkken med utstyr for selvhushold.  Passer fint for en større gruppe, firma, organisasjon.

Rimelig overnatting hvor det i prisen er inkludert sluttrengjøring.  Det kan bestilles sengetrekk og håndklær, samt frokost og middag.

Under Arendalsuken settes det opp buss fra leirsenteret om morgen.  Det går lokalbusser fra sentrum til Tromøya på kveldstid og mulighet for at det går egen buss med stoppested Hove.

HOVE LEIRSENTER

+47 37 08 52 21

SEND OSS EN MELDING

post@hoveleirsenter.no

GRATIS WIFI

Vi har trådløst nett i flere områder på Hove. Spør i informasjon om det er internett tilgang i det huset dere skal leie eller bor i. Kode for tilkobling fås i informasjonen.

SPISESTEDER

Hovestua som driftes av Arendal Catering har tilbud til våre gjester hele året. Canvas Hove ytterst på Hoveodden har åpen restaurant store deler av året.

TILGJENGELIGHET

De fleste hus er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Utområder er lett fremkommelige. Hoveskogen har et nett av stier som er lett fremkommelige med rullestol og barnevogn.

Klikk på ønsket reisemåte for info om hvordan komme til Hove på Tromøy

BIL FRA E-18 VED HAREBAKKEN

FRA BUSSTERMINAL HAREBAKKEN

FRA ARENDAL STASJON

SOMMERRUTE ARENDAL - HOVE

FRA KJEVIK FLYPLASS

Spisesteder på Hove

 

På Hove ligger herlighetene på rekke og rad langs turstier mellom Bjelland og Hoveodden.

Bjellandstrand Gård

Koselig kafé med hjemmelaget mat med spennende smaker.

Studio Spornes

Intim kafé og restaurant med spicy smaker og kulturelle innslag.

Hovestua

Serverer deilig mat til våre gjester hele året.

Canvas Hove Restaurant

På Canvas Hove sin restaurant er det nydelig sjøutsikt og man har hav, strand og skog rundt på alle kanter.  Her kan man nyte bakverk, lunch eller middag.  Kose seg med en kakao eller en kopp kaffe.  Restauranten lover deg kvalitetsmåltid med mye kortreiste råvarer, gode priser og kvalitetsbevisste kokker.