Canvas Hove er åpen book overnatting online

Canvas Hove er ikke som andre overnattingssteder. Vårt mål er at du skal få følelsen av å være på tur, kjenne på adrenalin, kjenne på øyeblikket i naturen, oppleve varme og kulde og nyte dagen. Mange tusen gjester har allerede opplevd Canvas Hotel i Telemark siden det åpnet i 2010. Nå åpner vi også Canvas Hove på Tromøya i Arendal. Kristi Himmelfart-helga 2019 går startskuddet for nye opplevelser der Hove Camping lå tidligere.

Aktivitetene er i sentrum på nye Canvas Hove også. SUP, vindsurfing, kajakk, safari under vann med undervanns-scooter, terrengsykling og yoga er bare noen av aktivitetene. Vi har overnatting for alle, alt fra ditt eget telt til yurter med ferdig oppredd seng og badekar på rommet.

Bli med å ta campinglivet med inn i fremtiden.