Leirer_2000px

Stor kapasitet, fleksible løsninger og et variert aktivitetstilbud gjør Hove til mulighetenes leirsted!

Med et område spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter, har Hove leirsted utviklet seg til mulighetenes område. Holder du på å planlegge leir oppfordrer vi deg til å undersøk våre muligheter. Vi bistår gjerne i planleggingen.

Klikk her for å se kart over Hove leirsted

STORE LEIRE

Hove leirsted egner seg godt for store sommerleirer. Her går jobb og fritidsaktiviteter hånd i hånd. Her kan du bo, jobbe og nyte!

 

Hove leirsted disponerer 24 bygg med til sammen 461 senger og teltområder med plass til flere tusen. I tillegg kan det suppleres med hytter ved Hove camping. Det gjør at vi samlet har en kapasitet opp mot 5000 deltagere i hus og telt.

 

Det er flere store organisasjoner som regelmessig holder sine leire på Hove. Bland disse kan nevnes: Unge Høyre, Unge Venstre, Stiftelsen evangeliet for alle, Normisjon, Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Norsk Frilynt, og Idrettsleiren i regi av Aust-Agder Idrettskrets.

 

Gjennom Hovestua som drives av Arendal Catering, kan vi tilby matservering til store grupper. Hovestua serverer nydelig mat, og dere kan velge mellom full pensjon eller enkeltmåltider. Det er også anledning til å lage lage mat selv i noen av byggene våre.

 

Vi kan tilby:

 • samlet pris for store grupper
 • en gratis overnatting for planleggingskomitè
 • pakker med overnatting, mat og aktiviteter
 • gode opplevelser

 

Det er enkelt å arrangere sommerleir hos oss!

LEIRER

Hove er perfekt for mindre leirer inntil 100 personer

 

Naturen, turstiene, svaberg og strender er fantastiske og gir rekreasjon i løpet av oppholdet – og det er helt gratis!

Legger dere leiren til Hove kan dere velge å stå for mat og aktivitet selv, eller bestille dette gjennom oss. Vi kan tilby full pensjon eller ekletmåltider, og unike aktiviteter fra Wannado, Arendals SeilforeningVitensenteret eller leie turistbåter som kommer inn til Hove og henter dere.

De flotte idrettsanleggene på Hove kan dere benytte helt gratis. Kunstgressbanen kan leies hvis det ønskes kamper eller spesielle tider.

 

Vi tilbyr hus med to-sengsrom, tre-sengsrom, fire-sengsrom og enkeltrom. Hus for fellessamlinger og hyggelig strender hvor det er nydelig å sitte en sommerkveld. Vi har også store fine områder for telting.

KURS- OG KONFERANSE

Hove er mulighetenes konferansesenter

 

Hove har flotte omgivelser for kurs- og konferanser. Ved å benytte Hovestua er det lett å legge til rette for gode samlinger med full konsentrasjon om faglig innhold og god mat mellom slagene. I tillegg oppfordrer vi gjerne våre gjester til å benytte Hoves flotte turstier og idrettsbaner som en del av programmet eller på fritiden.  Wannado har sin klatrepark her på Hove og kan tilby spennende teambuildingsopplegg.

 

Vi kan tilby:

 • Overnatting i hus med enkeltrom og flersengsrom
 • Kurslokaler i Flimra, Gildestua, Hestehov eller Hovestua
 • Måltider serveres i Hovestua eller i det huset som kurset holdes i
 • Pausemat og tilgjengelig kaffe, te, frukt m.m. etter eget ønske og avtale med kjøkkenet
 • Stor gratis parkering

 

Vi gir pristilbud på det meste. Kontakt oss for en prat slik at vi kan sy sammen en pakke som passer for nettopp ditt arrangement.

 

Til kurs og konferanser benyttes:

 • Hovestua – plass for opptil 200 personer med trådløst nett, prosjektor, whiteboard og 200″ lerret
 • Gildestua – plass for opp til 50 personer
 • Hestehov – plass for opp til 30 personer
 • Flimra – plass for 200 personer

 

Det er også mulighet for å leie lokaler hos oss og ordne alt selv (gjelder ikke Hovestua).

I oversikten nedenfor finner du priser på overnatting i hus, leie av hytte, plass for telt, campingvogner og bobiler. Hove leirsted tilbyr også bespisning og utleie av sengetøy. Utvask av hus og hytter er inkludert i leieprisen.

Tromøy, Arendal og Sørlandet er spennende destinasjoner som har mye å by på. Spør oss gjerne om ideer og informasjon til aktiviteter og utflukter i disse områdene. Hove leirsted har vi også en rekke aktivitetsområder:

Se hva andre leirarrangører sier om oss

 

Kontakt oss for spørsmål, tilbud eller booking

HOVE LEIRSTED

+47 37 08 52 21

SEND OSS EN MELDING

post@hoveleirsenter.no

HOVE CAMPING

+47 37 08 54 79

ONLINE BOOKING

leirsted og camping

GRATIS WIFI

Vi har trådløst nett i flere områder på Hove. Spør i informasjon om det er internett tilgang i det huset dere skal leie eller bor i. Kode for tilkobling fås i informasjonen.

SPISESTEDER

Hovestua som driftes av Arendal Catering har tilbud til våre gjester hele året. Campingstua kafè ytterst på Hoveodden har åpent hele sommeren.

BADEPLASSER

Langs Hovekilen er det mange fine badeplasser. Det er også badeplasser langs rullesteinstrendene på havsiden.

BÅTPLASSER

Hove camping har noen båtplasser for utleie til gjester med helårsavtale, samt noen drop inn plasser for dagsturister. Hove leirsted har også noen båtplasser som kan disponeres etter avtale.

HJERTESTARTER

Vi har hjertestarter plassert i resepsjonen på Hove camping i sommersesongen. Når campingen stenger er hjertestarteren i resepsjon i Hove leirsted.

TILGJENGELIGHET

De fleste hus er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Utområder er lett fremkommelige. Hoveskogen har et nett av stier som er lett fremkommelige med rullestol og barnevogn.